MarkkuElonen Ennakkoluulottomin keinoin Suomen talous nousuun

Metsästäjien riemuvoitto vai idiootit metsästäjät

  • Metsästäjien riemuvoitto vai idiootit metsästäjät

 

Metsästäjät luulevat olevansa Jumalan luomia, joilla on oikeus säännellä  sitä, että mikä meillä saa luonnossa elää ja mikä ei.  Joukkoon mahtuu myös erinomaisen suuri määrä idiootteja.  Mitään muuta johtopäätöstä ei voi vetää esim. siitä, että kehuskellaan hyvällä hirvisaaliilla ja sillä, että on tullut ostettua jo neljäs pakastin lihojen taltioimiseen.  Jokainen vähänkin ruuanlaitosta ymmärtävä tajuaa, ettei lihoja voi pakastimessa säiliö vuosikausia.  Osa metsästäjistä ei tätä näköjään ymmärrä.  Ehkäpä tärkeintä onkin että saa eläimiä päästää hengiltä.

Viimeisin typeryys liittyy naakkojen vainoamisen.  Tässä kopio osasta ylen juttua:

" Lauantaiaamun saaliiksi jahdista jäi muutama naakka ja parikymmentä muuta varislintua. Kun miehiä oli mukana lähes 50 ja jokainen käytti jahtiin aikaa noin 5 tuntia, ei lähes 250 miestyötunnin panostuksen tuotos päätä huimaa.

– Ei tästä ollut ongelman ratkaisukeinoksi. Naakka vei voiton tänään, Matti Poti sanoo.

Potin mukaan haulikolla ja metsästämällä ei naakkaongelmaa saada ratkaistua. Nyt toivotaankin päättäjiltä toimia. Metsästäjien harteille naakkaongelman ratkaisemista ei voi jättää. Samanlaisia munarosvoja ne ovat kuin kaikki varislinnut, Kulmala sanoo."

Jaa'a.  Mitähän ne päättäjien toimet voisivat olla.  Maksaa rahaa ihan järkyttävästi kaikki toimet, eritoten metsästäjien hoitoonohjaus, eritoten kun niitä on niin paljon.

Olisiko ratkaisu hoitokodit jossa ikääntyvät metsästäjät voisivat vaihtaa kokemuksia, ja järsiä 6 vuotta vanhaa hirvenlihaa suoraan pakastimesta.  Sitten kun lähdön aika koittaisi niiin voisi kaiholla muistella kaikkia niitä eläimiä joista on saanut ilmat laskettua pihalle oman mielihyvän täyttymykseksi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.